ŽAGE ZA HLODOVINO

TRAČNE ŽAGE ZA HLODOVINO – PILOUS

Tračne žage za razrez lesa PILOUS  so zaradi izjemne kakovosti in zanesljivosti najbolje prodajana blagovna znamka žag v mnogih državah zahodne in vzhodne Evrope. 

Serija žag CTR predstavlja najnovejšo linijo žag za hlodovino, ki omogoča največjo natančnost reza in se odlikuje z dolgotrajno življenjsko dobo stroja ob minimalnih stroških vzdrževanja.

Poraba električne energije je več kot 50% manjša kot pri klasičnih tračnih žagah ob isti kapaciteti razreza hlodovine.

Žage za hlodovino Pilous so modularne izvedbe, kar omogoča, da se nadgradnja tračne žage zlahka nadgrajuje tudi pri kupcu, ki žago že uporablja. V večini primerov je dopolnitev žage enostavna in hitro izvedljiva. Zaradi modularne izvedbe sta tudi servis in menjava rezervnih delov zelo enostavna.

Več informacij o žagah za hlodovino pa je dostopno na spletni strani podjetja Pilous

Naše izkušnje:

V lastni proizvodnji že 5 let uporabljamo žago za hlodovino – Pilous CTR 40 H . Letno z njo opravimo razrez cca 2000  m3 hlodovine.  V vsem tem času se žaga ni nikoli okvarila, potrebni so bili zgolj redni servisi, ki pa so zelo enostavni. To  nam omogoča, da naša proizvodnja teče nemoteno z minimalnimi stroški. Rezervni deli so enostavno in hitro dobavljivi, saj proizvajalec uporablja evropske sestavne dele priznanih evropskih proizvajalcev.

V primeru drobne hlodovine se na žagi lahko opravi razrez tudi več hlodov hkrati.

V preteklosti smo imeli v naši proizvodnji tudi žago za hlodovino ameriškega proizvajalca, a smo jo prenehali uporabljati zaradi težko dobavljivih in dragih rezervnih delov.

Naše podjetje je generalni zastopnik za prodajo žag za hlodovino Pilous na področju Slovenije in držav bivše Jugoslavije.

Za lažjo odločitev pri nakupu vam lahko pomagamo z nasveti iz lastnih izkušenj in po potrebi tudi z ogledom naše žage.

Call Now Button